top of page
man 9

Mark, Powerless 2 Powerfull Exclusive

Het Powerless 2 Powerfull programma is voor mij echt een transformatieve reis geweest. Ik heb niet alleen geleerd over mijn eigen blokkades en hoe ik deze kan doorbreken maar ook diepgaande kennis over het creëren en manifesteren van meer overvloed in mijn leven. Dit heeft mijn leven naar een heel nieuw gebracht.
Screenshot_20230915_123856_Dropbox (1)_e

Lauryn, Reset Your Life

Aminata heeft me tijdens deze sessie iets kunnen geven wat niemand me ooit heeft kunnen geven. She is the real deal! Na heel veel jaren van verwarring schepte zij in de eerste sessie al gelijk duidelijkheid."
Woman with Short Blond Hair

Geertje, PowerFULL Circle

Waar ik vooral blij mee ben zijn de praktijkdagen en de tools voor thuis. Ik kan hier namelijk nog steeds naar kijken indien nodig. Aminata en dit programma hebben mij echt verreikt als persoon en ondernemer.
"Waar ik vooral blij mee ben zijn de praktijkoefeningen en de tools voor thuis. Ik kan hier namelijk nog steeds naar kijken indien nodig. Aminata en dit programma hebben mij echt verreikt als persoon en ondernemer."

Martin, Powerless 2 Powerfull Exclusive

woman 4

Samantha, Powerless 2 Powerfull

'Wauw, net voor het slapen jouw audio geluisterd en ik word er helemaal rustig van wat een fijne audio! Het mocht van mij nog wel langer duren, omdat ik er lang over doe voordat ik echt ontspan. De visualisatie die je aan het einde meegeeft, werkt ook super! Ik zal dit vanaf heden gaan toepassen! Daarnaast voel ik mij na de Soundhealing behandeling super zen! Ik wil snel weer de geluidssessie herhalen bedankt voor alles!
Woman with Arms Crossed

Charlie, Tarotkaarten legging

I  had a 60 min tarot reading with Aminata and i was blown away! She was really in tune & in touch with my energy.

Everything she talked about to me was completely spot on! She was gentle and caring and holds a wonderful energy that immediately puts you at ease. I'm so gratefull to have booked this session with Aminata because i really feel she helped me become aware of my blockages and what is preventing me from living my best life. I can't recommend her enough!

woman 6

Gylain, Powerless 2 Powerfull

Aminata heeft mij liefdevol door mijn moeilijke stukken heen gecoacht. Al na een vrij korte periode kon ik de positieve effecten op mijn leven merken! Ik ben heel blij met jou Aminata!"
woman 7

Tatiana, 3 X p2p Coachingsessie

"Bij binnenkomst voelde ik me al gelijk op mijn gemak en voelde het al snel vertrouwd.

Ik vond het indrukwekkend dat je door middel van de foto die ik heb opgestuurd van mij, je zoveel maar vooral zo accuraat kon vertellen waar ik tegen aan loop. Je stelde de juiste vragen en luisterde naar de woorden die eigenlijk niet gezegd werden, waardoor ik me heel erg gehoord en begrepen voelde. Ik heb voor mezelf een mooie bevestiging gekregen dat ik op het juiste pad ben en zal zeker jou advies beoefenen. Bedankt hiervoor! Ik vond het zo’n mooie ervaring dat ik heb besloten om een traject te volgen bij Aminata."

woman 2

Anna, Relax & Reset Klankbad

"Het was mijn allereerste keer naar een Klankbad. Ik vond het ontvangst zo warm en fijn! Een mooie zaal en een fijne sfeer in de groep. Deze avond was een prettige ervaring, Ik kon namelijk merken dat er goed nagedacht was over de indeling van de avond want de opbouw was precies goed. De afsluiting met een theeceremonie maakte het helemaal af! Ik had niet verwacht dat de klanken van de klankreis zo een effect op mij zouden hebben. De dagen erna heb ik diep geslapen en veel gedroomd. Dagen verder heb ik het er nog over met de mensen rondom me"

woman 8

Zoë 6 x p2p Coachingsessie

"Het programma 6 x coachingsessies waren weer ontzettend bijzonder! Aminata heeft een fijne energie en ik heb eerder coaching bij haar gevolgd, dit was alweer even geleden en in de tussentijd ben ik natuurlijk in een andere fase van mijn leven beland. Ook deze keer was alles weer spot-on! Ook kreeg ik veel tips en praktische voorbeelden waar ik direct mee aan de slag kan gaan."
man 4

Regilio, Relax & Reset Klankbad

"Magisch is een woord wat als eerste in mij opkomt wanneer ik denk aan het Klankbad van gisteren. De warmheid van de groep creëerde voor mij een openheid om geheel mijzelf te zijn en in het moment te blijven, Deze combinatie komt voor mij niet vaak voor. 

De nabeschouwing was boven verwachting, omdat ik het eigenlijk niet verwacht had. Er was de hele avond ruimte om jezelf uit te drukken en iedereen kreeg ook nadrukkelijk die ruimte. Hoewel ik alleen gekomen was, voelde ik mij geen moment op mijzelf aangewezen.

Ik kijk uit naar je toekomstige klankbaden!"

"Ik heb super genoten van de klankreis! De studio had zo'n fijne uitstraling. Ik was meteen hoopvol en benieuwd! Ik merkte meteen dat Aminata veel kennis heeft hierover en alles was open en toegankelijk. Mijn persoonlijke ervaring was zoals verwacht dat ik me niet helemaal over zou kunnen geven. Ik zit aardig veel in mijn hoofd en toch is het mij gelukt om goed te kunnen ontvangen en zoveel mogelijk te kunnen ervaren. Smaakt naar meer! Het Klankbad was boven verwachting door wat de bepaalde klanken met me deden."

Merredith, Relax & Reset Klankbad

bottom of page