top of page
png_20230126_213555_0000.png

-Tatjana-

''Bij binnenkomst voelde ik me al gelijk op mijn gemak en voelde het al snel vertrouwd.

Ik vond het indrukwekkend dat je door middel van de foto die ik heb opgestuurd van mij, je zoveel maar vooral zo accuraat kon vertellen waar ik tegen aan loop. Je stelde de juiste vragen en luisterde naar de woorden die eigenlijk niet gezegd werden, waardoor ik me heel erg gehoord en begrepen voelde. Ik heb voor mezelf een mooie bevestiging gekregen dat ik op het juiste pad ben en zal zeker jou advies beoefenen. Bedankt hiervoor! Ik vond het zo’n mooie ervaring dat ik het overweeg om een traject te volgen bij Aminata.'' 

-Ansje-

Het was mijn allereerste keer naar een Klankreis en mijn eerste indruk was erg verwelkomend en warm , wij zijn persoonlijk ontvangen en welkom geheten. Dat vind ik namelijk erg belangrijk! De zaal  was erg fijn en er hing een fijne sfeer in de groep.
Ik heb deze avond  als heel prettig ervaren en toch ook een soort van spiritueel. Ik kon merken dat er goed nagedacht was over de indeling van de avond goed want de opbouw was precies goed. De afsluiting met een theeceremonie maakte het helemaal af! Ik had niet verwacht dat de klanken van de klankreis zo een effect op mij zouden hebben. De dagen erna heb ik diep geslapen en veel gedroomd. Dagen verder heb ik het er nog over met de mensen rondom me.

 

-Merredith-

Ik heb super genoten van de klankreis! Nogmaals dank voor deze avond!

Mijn eerste indruk was goed want de studio had zo'n fijne uitstraling. Ik was meteen hoopvol en benieuwd! Ik merkte meteen dat jullie veel kennis hebben en alles was open en toegankelijk. De setting was enorm fijn. Mijn persoonlijke ervaring was zoals verwacht dat ik me niet helemaal over zou kunnen geven. Ik zit aardig veel in mijn hoofd en toch is het mij gelukt om me redelijk goed te ontvangen en zoveel mogelijk te kunnen ervaren. Smaakt naar meer! De klankschalen reis was boven verwachting door wat de bepaalde klanken met me deden. Ik  werd er namelijk erg rustig van en tegelijkertijd ook overweldigend.  Op een bepaald punt in de reis raakte het geluid mij zo intens dat het echt door mn hoofd ging. Ik kreeg het gevoel te beleven dat we onderdeel zijn van een groter geheel en dit leven als een menselijke ervaring te zien. Ik weet niet of het ergens op slaat en begrijpelijk is wat ik zeg. Ik kan het op dit moment niet anders uitleggen. Ik kan van tijd tot tijd slecht slapen en na de klankreis heb ik eindelijk goed geslapen, dit is zeldzaam. Dus kan wel zeggen dat ik een betere nachtrust heb gehad.

Bij een goede ervaring lijkt een avond al snel te kort. Ik had langer willen genieten. Ik wil meer van deze kant van het leven!

-Sari-

Bedankt voor de mooie klankreis gister, ik ben nog steeds aan het nagenieten! Ik hoop jullie drieën ook. Vanochtend werd ik heerlijk relaxed wakker en dacht mijn cellen zijn nu nog aan het natrillen en op elkaar aan het afstemmen.  Jullie kwamen heerlijk geaard en rustig over.

Het gevoel van thuiskomen en welkom zijn waren mijn eerste indrukken en dit gevoel bleef er de hele avond. Dit is voor mij eigenlijk wel bijzonder omdat ik normaliter eerst heel gesloten ben. Dus enorm bedankt hiervoor! Wat ik ook heel fijn vond is dat het een gemengde samenstelling was, 2 dames en een heer en de verschillende achtergronden in de gehele groep. Onbewust vond ik dat blijkbaar belangrijk. Magisch is een woord wat als eerste in mij opkomt. De warmheid van de groep creëerde voor mij een openheid om geheel mijzelf te zijn en in het moment. Deze combinatie komt voor mij niet vaak voor. Tijdens de klankreis stond ik open voor alle indrukken die in mij opkwamen. 

De nabeschouwing was boven verwachting, omdat ik het eigenlijk niet verwacht had. Er was de hele avond ruimte om jezelf uit te drukken en iedereen kreeg ook nadrukkelijk die ruimte. Hoewel ik alleen gekomen was, voelde ik mij geen moment op mijzelf aangewezen.

Ik kijk uit naar je toekomstige klankreizen!

-Gylian-

"Het privé-consult was weer bijzonder! Aminata heeft een fijne energie en ik heb eerder een Privé- consult bij haar gedaan, dit was alweer even geleden en in de tussentijd ben ik natuurlijk in een andere fase van mijn leven beland. Ook dit consult was weer spot-on! Ook kreeg ik veel tips en praktische voorbeelden waar ik direct mee aan de slag kan gaan!"

Screenshot_20230120_201447_Chrome.jpg

Heb jij een bijzondere ervaring gehad met Aminata?

Laat een review achter...
 

Bedankt voor jouw inzending!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Screenshot_20230120_201447_Chrome.jpg
bottom of page