top of page

Verlang jij naar positieve verandering en persoonlijke groei? dan sta ik klaar om jou te begeleiden.

Met diepgaande inzichten en een holistische aanpak help ik je obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te ontsluiten. Mijn passie ligt in het begeleiden van anderen op hun unieke reis naar transformatie.

Welkom in mijn inspirerende wereld van Transformatie!

Laten we samen een reis beginnen.

 

Boek nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek, waarin we kunnen ontdekken hoe ik jou het beste kan ondersteunen op jouw pad van groei en transformatie.

 

Liefs, 

Aminata

 

Mijn Verhaal

Sinds mijn vroegste herinneringen heb ik altijd gestreefd naar persoonlijke groei.

Mijn passie voor reizen bracht me naar de geweldigste plaatsen, prachtige natuur en diverse culturen over de hele wereld.

Eerst als stewardess gedurende 16 jaar en nu als jouw gids en coach op weg naar de reis van  innerlijke vrijheid, groei en vreugde.

 

Mensen vragen me vaak hoe ik hiermee ben begonnen?

 

Het begon met mijn eigen ervaringen, want als jong meisje zag ik mijn moeder lijden onder mijn alcohol- en drugsverslaafde vader die haar elke dag in elkaar sloeg. Deze traumatische ervaringen inspireerden mijn zoektocht naar antwoorden en persoonlijke groei.

In 2013, het begin van een 3 jarige burn-out en na het beëindigen van een relatie met een narcist, besloot ik beter voor mezelf te zorgen en dat veranderde alles. Mijn veerkracht groeide en mijn leven verbeterde in alle opzichten.

Ik ontdekte de diepgaande kracht van innerlijk werk  en Schaduwerk en dit groeide uit naar de passie dit ook te willen overbrengen naar anderen. Met diverse coachopleidingen en fascinatie voor psychologie & spiritualiteit zoals de inzichten van Jung, ben ik specialist geworden in persoonlijke groei en het doorbreken van beperkende gedachtepatronen.

Ik ben niet alleen een coach, maar ook een Soundhealer, en ik pas alle opgedane kennis en technieken toe om jou te helpen tijdens mijn coachprogramma's.

Mijn reis om de beste versie van mezelf te zijn, heeft me geleerd dat groei een keuze is en dat verandering begint bij zelfliefde en acceptatie. Nu wil ik jou helpen transformeren naar meer vrijheid, groei en vreugde in je leven.

Of je nu worstelt in werk of privé, ik geloof in zelfontdekking en moedig je aan om je innerlijke kracht te omarmen.

Door gerichte oefeningen, visualisaties en coachingstechnieken help ik je obstakels te overwinnen en nieuwe perspectieven te creeeren. 

 

Maar het draait niet alleen om persoonlijke groei; zelfzorg en een gezonde levensstijl zijn net zo belangrijk. Ik inspireer je om je fysieke, mentale en emotionele welzijn te omarmen, zodat je balans en zelfliefde in je leven kunt brengen.

Als je klaar bent om je leven te transformeren en de beste versie van jezelf te worden, ben ik de coach die je nodig hebt.

Klik hieronder om meer te ontdekken over hoe we samen kunnen werken aan jouw inspirerende transformatieverhaal.

 

Laten we samen op weg gaan naar een leven vol succes, geluk en vervulling!

Volg jij me al op instagram?

Volg me op Instagram voor dagelijkse motivatie en waardevolle inzichten. Klik op de instagram logo en vervolgens op volgen.

Mijn Opleidingen

Opleidingen

  • Toegepaste Psychologie, Transactionele Analyse, Systemisch Werk/ Familie opstellingen Vrije Universiteit Leiden

  • Holistisch therapeut Zoma

Cursussen

  • Soundhealing/ Geluidstherapie Happynings

  • Aroma Touch therapie NGS Massage

  • Regressie Therapie

  • NLP

Workshops

  • Ademwerk Udemy

  • Mindfullness MBCT Mindfullness fabriek

  • Transmediumschap Nimis

Screenshot_20230908_170618_Pinterest_edited.jpg
bottom of page