top of page
52868E3F-1FC7-4F89-A3F3-B63870E0A73E_edited.jpg
20230126_195949_0000_edited.jpg

Ik ben Aminata Cicilia

 Holistisch Coach met een twist. 

In mijn werkwijze een echte voorstander van het stimuleren van onafhankelijkheid, zelfredzaamheid en praktisch toepasbare tools aan te reiken.

Er is een Chinees spreekwoord dat luidt:

" Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag.

Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven!"

Mijn leven begon te veranderen 18 jaar geleden toen ik uit een relatie kwam die me op herinneringen van pijn en trauma uit mijn jeugd had getriggerd.

 

Als hoogsensitief persoon, had ik de mogelijkheid om bijzondere dingen waar te nemen via mijn mediamieke vermogens. Door mijn opvoeding in een uitdagende gezinssituatie, leerde ik snel de energieën van mensen en ruimtes te lezen om mijn eigen veiligheid te waarborgen.

 

Zo deed ik in 2010 een opleiding tot Life Coach waar ik veel antwoorden vond op het gebied van familiesystemen en de psyche achter onze gedragingen maar merkte dat veel van mijn wetenschappelijk onverklaarbare ervaringen onbeantwoord bleven.

Ik ging op zoek naar antwoorden en begon een ontdekkingsreis naar het spirituele vlak, waar ik meditatie, transmediumschap, visualisaties, ademhalingstechnieken, energetische healing en het leren lezen van energieën ontdekte. Dit ontwikkelde mijn helderziende, voelende, wetende en horende vermogens.

De afgelopen 8 jaar ben ik werkzaam als Holistisch coach en wil ik je helpen los te breken van oude constructies die je klein houden en belemmeren om het leven te leven dat je graag zou willen.

 

 

20230126_210007_0000.png
Screenshot_20230120_195327_Chrome.jpg

Ben jij ook moe van abstracte termen zoals "Je moet het een plekje leren geven"?

Ik begrijp het, ik ben het ook. Abstractie kan pas een vorm krijgen als je weet hoe je deze kunt invullen. Dit is precies waar ik jaren mee geworsteld heb tijdens mijn zoektocht naar heling en bewustwording.

 

Het "Hoe doe ik dat?" was een tijdsrovende bezigheid waarin ik jaren stukjes bij beetjes informatie en technieken bij elkaar schraapte.

Als coach en ervaringsdeskundige wil ik hier verandering in brengen door de wetenschap te combineren met spiritualiteit. In mijn werkwijze namelijk een echte voorstander van het stimuleren van onafhankelijkheid, zelfredzaamheid en praktisch toepasbare tools aan te reiken.

Er is een Chinees spreekwoord dat luidt:

" Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag.

Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven!"

Door jou te helpen het raamwerk van beperkende patronen en/of trauma's te leren herkaderen, verandert niet alleen de invulling, maar ook de reactie op jouw realiteit. Zo kun jij jezelf gemakkelijk bevrijden van deze constructies en een gelukkiger leven leiden wordt dan een haalbare realiteit!

Ik ben een ervaringsdeskundige en gecertificeerd no-nonsense coach in Toegepaste Psychologie, Systemisch Werk, Ademwerk, Cognitieve gedragstherapie, Transactionele Analyse, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Bio- resonantie en gespecialiseerd in Familiesystemen en Regressie therapie. Door mijn heldere vermogens, die ik gebruik om op jouw situatie in te voelen, kan ik de knelpunten in jouw leven, zowel mentaal als lichamelijk, zien, horen en voelen. Hierdoor kunnen we gericht te werk gaan.

Je hoeft niet langer alles zelf uit te vogelen. Laat mij je bij de hand nemen en jou begeleiden.

Wil jij vandaag nog aan de slag met je knelpunten en direct toepasbare technieken leren om meer in je kracht te staan en jezelf niet langer klein te houden? Laat mij je helpen in jouw ontwikkelingsproces naar meer bewustwording en vrijheid.

bottom of page