top of page

zo 14 apr

|

Utrecht

Doorbreek Het Cyclus

Familieopstelingen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Doorbreek Het Cyclus
Doorbreek Het Cyclus

Tijd en locatie

14 apr 2024, 10:00 – 17:00

Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland

Over het evenement

Ervaar je dat je, hoe hard je ook werkt aan jezelf zoals meer zelfvertrouwen, positiever denken, meer voor jezelf opkomen en beter je grenzen herkennen en bewaken je steeds weer tegen dezelfde patronen aanloopt? 

Krijg inzicht in jouw patronen en belemmerende blokkades met een familieopstelling. 

Duik diep in je familiesysteem en breek de ketenen van generatie op generatie doorgegeven trauma's. 

Deze workshop 'Doorbreek het Cyclus' is een opschoning, healing en opschudding  van de wortels van je bloedlijn.  Durf jij de confrontatie aan te gaan en je bloedlijn te herschrijven? 

Verpletter oude en belemmerende  patronen en bevrijd jezelf van doorgegeven patronen die je niet meer dienen.

Tijdens een familieopstelling, neem je een kijkje in je systeem van herkomst. Een systeem is een groep met haar eigen regels, wetten, normen en waarden. Bijvoorbeeld een gezin/familie waarin iedereen zijn eigen rol heeft.

De werking van de (ongeschreven) regels en wetten, de verhoudingen onder elkaar en de onuitgesproken rollen, kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. 

Ze kunnen leiden tot persoonlijke belemmeringen. 

In het dagelijks leven kun je daarmee onder druk komen te staan en zelfs vast komen te lopen.

Doordat het systeem je kan verstikken, kan het moeilijk zijn om jezelf te zijn. Je zit vast in patronen en overtuigingen die bij het systeem horen en door voorgaande generaties mogelijk zijn doorgegeven. Dit alles gaat vaak onbewust. Het enige wat je ervan merkt is dat ondanks het feit dat je op fysiek vlak allemaal veranderingen probeert te maken de kern van het probleem ongrijpbaar blijft.

Bij een familieopstelling breng je dit allemaal in kaart. Een familieopstelling is een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen. Tijdens een familieopstelling kijk je, onder begeleiding van een Coach of Therapeut, naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en van invloed kunnen zijn in het heden. Een familieopstelling kan jou helpen wanneer je een probleem in je leven wilt oplossen of een vraag wilt beantwoorden. Loop jij bijvoorbeeld vaak tegen problemen aan op jouw werk? Of kan je met bepaalde mensen niet goed opschieten? Misschien ben je te afhankelijk van iemand, of is iemand te afhankelijk van jou. Of heb je vragen over je gezondheid of een steeds weer terugkerend thema waarin je graag een stap verder wilt zetten? Een familieopstelling kan jou helpen te zien waar je vastloopt of juist kunt schitteren.

Tijdens deze workshop ga je in een veilige setting met 9 anderen en 2 begeleiders aan de slag door jouw familiesysteem op te stellen.

Deze dag zal gevuld zijn met belangrijke inzichten, integreren van geleerde lessen en nieuwe tools meekrijgen die je in je dagelijks leven kan gaan toepassen.  

Mocht je na deze dag alsnog de behoefte hebben om dieper in jouw persoonlijk stuk te duiken en/of begeleiding te willen bij de integratie van deze niewe inzichten en tools? Dan zijn er aanvullende diensten en individuele coaching voor jou beschikbaar.

Eenmalige Investering: € 120,- 

Meld je nu aan voor deze levensveranderende workshop want jij verdiend het om in je eigen kracht te gaan staan!

Tickets

  • Early Bird Ticket

    Wees er vroeg bij! Let op! Beperkte plaatsen beschikbaar. Tot uiterlijk Zondag 7 April 2024 is deze Early Bird ticket te verkrijgen.

    € 100,00
    +€ 2,50 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page