top of page
Tibetan singing bowls for meditation.jpg

Even tot jezelf komen, een rustmoment, uit je hoofd en in je lijf.

Even Resetten... zodat je daarna weer opgeladen, fris en veerkrachtiger er tegenaan kan.


Herken jij jezelf in onderstaande gevoelens?

       

        Je bent gestresst

        Je voelt je overweldigd of bent op zoek naar innerlijke rust

       Je voelt je vaak gespannen en onrustig

       Je hebt moeite met je gedachten en lichaam te kalmeren

       Je bent op zoek naar meer innerlijke balans en welzijn 

       Je wilt graag je lichaam en geest revitaliseren

​Als je met "ja" hebt geantwoord op één van deze vragen, dan is mijn workshop "RELAX & RESET" precies wat je nodig hebt! 

Ontdek hoe deze workshop RELAX & RESET jou kan helpen.

 

Deze workshop draagt bij aan:

 

 Herstel van innerlijke balans

 Verhogen van jouw welzijn

 Stressbestendigheid

 Diepe ontspanning

 Herstel van Energie centra's

Je wilt graag...

Screenshot_20230903_172721_Pinterest.jpg

10 voordelen van Soundhealing

1. Rust en ontspanning in lichaam en hoofd.

2. Harmoniseert hersenactiviteit waardoor je uit je hoofd komt.

3. Ontspant het parasympatisch zenuwstelsel.

4. Brengt de hersengolven van een alerte staat naar een meditatieve staat.

5. Stopt de trillingsfrequentie van stress in ons lichaam.

6. Versterkt het zelf- herstellende vermogen van het lichaam.

7. Lost energie blokkades op in het energetisch lichaam.

8. Verbetert de slaapkwaliteit.

9. Werkt verbindend met je  lijf.

10. Verbetert welzijn en spijsverteringssysteem door de frequentie Mhz 432.

man 4

Regilio, Klankbad FLOW

"Magisch" is een woord dat als eerste in mij opkomt wanneer ik denk aan het Klankbad van gisteren. De warmheid van de groep creëerde voor mij een openheid om geheel mijzelf te zijn." 
woman 2

Anna, Klankbad FLOW

"Ik had niet verwacht dat de klanken van de klankreis zo een effect op mij zouden hebben. Ik ben een slechte slaper en merkte meteen erna dat het me veel sneller lukt in slaap te vallen.
woman 13

Merredith, klankbad Relax & Reset

"Ik merkte meteen dat Aminata veel kennis heeft hierover en alles was open en toegankelijk. Mijn persoonlijke ervaring was boven verwachting vanwege het effect van de klanken en het smaakt naar meer!'

Zij gingen je voor...

Man

"Het Klankbad was zo een fijne ervaring, ik  werd er namelijk erg rustig van maar tegelijkertijd ook overweldigd door wat de klanken met me deden. Ik kan van tijd tot tijd namelijk slecht slapen en na het klankbad heb ik eindelijk  echt goed geslapen, dit is zeldzaam!

Bij een goede ervaring lijkt een avond al snel te kort. Ik had langer willen genieten. Ik wil meer van deze kant van het leven!"

Nick, Relax & Reset klankbad

Workshop Aanbod

Screenshot_20230906_200007_Gallery_edited.jpg

Relax & Reset

€ 85,-

Laat de kalmerende klanken van de klankschalen en oceandrums je meenemen op een unieke reis van diepe ontspanning. Het brengt rust en helpt bij het loslaten van stress.

_edited.jpg

Reset Your Life  sessie

120 min nu tijdelijk € 199,-

In één sessie helder krijgen waar jij nu staat en wat er nodig is om je leven te transformeren. Het is tijd voor een RESET. Unieke combinatie van een Tarotkaarten leggging + Private Klankschalen behandeling.

Wat kan je verwachten van de Relax & Reset Workshop?

Laat mij jou meenemen in een exclusief en zeer ontspannen Relax & Reset klankbad-ervaring: klankbad-ervaring:

 • We beginnen met een warm ontvangst waarbij je jouw prachtig opgemaakt bedje uitkiest waar vandaan je aan deze workshop deelneemt

 • Blue Lotus Tea Ceremony;  We starten de workshop met heerlijk rustgevende Blauwe Lotus thee ceremonie . Je zult merken hoe deze bloemige infusie je zintuigen kalmeert en je in diepere verbinding brengt met jezelf.

 

 • Oracle Card Reading: Ontdek wat de Orakelkaarten voor jou in petto hebben tijdens de Orakelkaart trekking. Het is als een persoonlijke gids die je leidt naar inzichten en meer richting.

 

 • Breathwork; We gaan wat dieper naar binnen keren met ontspannende ademoefeningen. Leer krachtige ademhalingstechnieken om stress los te laten en nieuwe energie op te doen

 • Soundbath: Laat je vervolgens lekker onder dompelen in de magie van klanken tijdens het klankbad. Laat de trillingen diep doorwerken en je ziel ontspannen.

 

 • Exclusive Goodie Bag: Om je vernieuwde staat van zijn te koesteren, ontvang je een exclusieve goodie bag vol met inspirerende verrassingen.

 

Ga voor sereniteit en waan je in de geluidsgolven tijdens deze innerlijke reis! 

Relax & Reset

Maak kennis met de wonderlijke wereld van Sound Healing!

Sound healing, oftewel geluidsgenezing, vindt zijn wortels in eeuwenoude tradities van over de hele wereld. Denk aan het hypnotiserende gezang van Indiase mantra's, de diepe trillingen van Tibetaanse klankschalen, en zelfs de hartverwarmende liederen van inheemse volkeren. Deze eeuwenoude praktijken zijn als kostbare schatten uit ons verleden.

 

Hoe werkt Sound healing?

Sound healing draait om het gebruik van specifieke geluiden en frequenties om innerlijke harmonie en welzijn te bevorderen. Een fascinerend feit: ons lichaam bestaat voor maar liefst 70% uit water. En hier komt het interessante gedeelte! 

Geluidstrillingen worden moeiteloos door ons lichaam opgenomen, als rimpelingen in een kalme vijver. Dit betekent dat wanneer jij jezelf onderdompelt in deze geluidservaringen, ze diep doordringen tot in de kern van je wezen.

Je hersengolven, die normaal gesproken als een symfonie van chaos kunnen klinken, worden gesynchroniseerd en komen in harmonie. Dit zorgt voor een gevoel van totale ontspanning, alsof je op een reis bent naar de diepste lagen van je bewustzijn. Maar onthoud, geluid is niet alleen iets wat je hoort; het is iets wat je voelt, als een zachte omhelzing van binnenuit.

Sound healing biedt jou de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het is een kans om te herontdekken, te helen en te vernieuwen. 

Waar wacht je op?

Laat je meevoeren op de golven van geluid en omarm de transformatieve kracht van deze eeuwenoude praktijk.

Jouw innerlijke rust en welzijn wachten op je, klaar om ontdekt te worden.

Wat is dan een klankbad?

Een klankbad is een therapeutische, ontspannen en energetisch voelbare ervaring waarbij verschillende klankinstrumenten met verschillende trillingshoogtes gebruikt worden om de geest en het lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen.

 

Een klankbad ziet er als volgt uit:

 • Opstelling: de participanten liggen comfortabel op een yogamat met een slaapmasker op. Dit gebeurd in een rustige omgeving om de ervaring van het klankbad te maximaliseren.

 • Klankinstrumenten: wanneer iedereen ontspannen ligt, worden er verschillende klankinstrumenten bespeeld. .

 • Trillingen & resonantie: de geluidsgolven en trillingen van de instrumenten verspreiden zich door de ruimte en worden door het lichaam gevoeld. Deze trillingen hebben het vermogen om spanningen los te laten en het zenuwstelsel te kalmeren.

 • Diepe ontspanning: terwijl de klanken vibreren, zal je diepe ontspanning ervaren. Dit kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning in het lichaam.

 • Meditatieve staat: sommigen bereiken tijdens een klankbad meditatieve staten of ontvangen spirituele inzichten. De geluidsgolven kunnen de geest kalmeren en dragen bij aan het bereiken van een diepe innerlijke rust.

 • Bewustzijn: tegen het einde worden de klanken geleidelijk verminderd en zal je langzaam terugkeren naar een normale staat van bewustzijn.

Het idee achter een klankbad is dat de trillingen en klanken een harmoniserend effect hebben op de energiecentra van het lichaam (chakra's) en het algehele welzijn bevorderen.

bottom of page