top of page

FAQ

Is het ook mogelijk in termijnen te betalen?

 

Dat is zeker mogelijk, bij elke coachingsprogramma zie je naast het totaal bedrag ook het bedrag per maand terug. Als je hier nog vragen over hebt, neem dan contact met mij op. We kunnen samen altijd kijken naar de mogelijkheden.

 

Hoe weet ik welk coachingsprogramma bij mij past?

 

Loop je op dit moment vast of zit je in een sleur en wil je graag nieuwe inzichten krijgen over hoe je gelukkiger en vrijer kan leven? Dan is coaching zeker wat voor jou. Neem vrijblijvend contact (hyperlink naar contact) met mij op, zodat we samen kunnen kijken welk programma het beste bij jou en jouw budget past. 

 

Welke programma’s zijn er?

 

Ik bied binnen mijn praktijk verschillende vormen van coaching aan. Zo kan je een langdurig coachingsprogramma volgen waarbij we 1-op-1 aan de slag gaan met jouw vraagstukken. Ook is het mogelijik om een verkort traject te volgen bestaande uit 3 of 6 sessies. Mocht je liever in groepsverband aan de slag willen gaan dan kan dat uiteraard ook. 

Ben je al bekend met mijn diensten en wil je graag de volgende stap nemen, overweeg dan mijn vervolg traject ‘update your power’ te volgen. 

Naast coachingsprogramma’s bied ik ook losse diensten, online materiaal en kaartlezingen aan. 

 

Voor het volledige aanbod zie al mijn diensten (hyperlink naar alle diensten).

 

Kan ik een proefles volgen om te kijken of er een klik is?

 

Ik kan me goed voorstellen dat je graag wilt weten of er een klik is voordat je jouw verhaal op tafel gooit. Voordat ik met iemand een coachingsprogramma begin plan ik vooraf altijd een kennismakingsgesprek in waarbij je kort jouw verhaal kan doen en jouw doelstellingen met mij kan delen. Op deze manier leren we elkaar al wat beter kennen en bied ik je de gelegenheid wat vragen te stellen. Daarnaast kijk ik ook of er een klik is en of we ons beiden op ons gemak voelen, ik ga namelijk enkel een samenwerking met je aan als het aan beiden kanten goed voelt.

 

Wat is het verschil tussen een holistisch coaching en reguliere coaching?

 

Goeie vraag! Een reguliere coach helpt je vaak met een probleem waar je op dat moment mee struggled en geeft je de tools om daar overheen te komen. Een holistisch coach daarentegen gaat wat dieper erop in. Zie het als een ui, laag voor laag gaan we uitzoeken waar het probleem vandaan komt en wat de kern daarvan is. Vanuit de kern gaan we vervolgens aan de slag, want alleen vanuit de kern kan je iets volledig en blijvend aanpakken. 


 

Met welke ‘klachten’ kan ik bij een holistisch coach terecht?

 

Je kan met allerlei soorten klachten, problemen of andere thema’s bij mij terecht. Als jij met jezelf aan de slag wilt gaan en bepaalde pijnpunten in je leven wilt oplossen dan ben je bij mij aan het goede adres! Ook als je geen pijnpunten hebt, maar je wel rondloopt met twijfels en/of onzekerheden, kan je bij mij terecht. Samen kijken we naar jouw leven en patronen en formuleren we een duidelijke hulpvraag. Het is mijn taak om orde in je gedachten en gevoelens te scheppen, zodat jouw hulpvraag helder wordt en wij samen hiermee aan de slag kunnen gaan. 

 

Ik wil graag coaching volgen, maar heb helaas niet zo’n groot budget.

 

Iedereen heeft een ander budget en dat is ook heel begrijpelijk. Daarom bied ik naast mijn langdurige coachingsprogramma’s ook kortere programma’s aan, omdat ik vind dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Je hebt hierbij keuze uit een traject van 3 of 6 sessies. Op deze manier kan je ook met een klein budget met jezelf aan de slag gaan. Het is eventueel ook mogelijk om een langdurig coachingsprogramma in delen te betalen.

 

Is jouw aanpak erg ‘zweverig’?

 

Nee, zeker niet! Door middel van verschillende technieken en oefeningen help ik jou om jouw situatie helder te krijgen. Dit is belangrijk om te begrijpen wat er speelt in jouw leven en om na te gaan hoe jij omgaat met deze situaties. Want alleen als jij dat kan zien en begrijpen, kan je er mee aan de slag. De regie ligt dus bij jou, met hulp van mij. We zullen dus niet wachten op een antwoord van de sterren, maar samen stapsgewijs een reis maken in jouw levenstransformatie.

bottom of page